Cautare

3900 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (3.24 secunde)
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). Nava scoala Mircea efectueaza in perioada 26 mai - 18 septembrie a.c. un mars de instructie in Marea Mediterana, Oceanul Atlantic, Marea Nordului si Marea Baltica.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. 63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar sau mai simplu Scoala Nationala pentru Dezastre. ... Dincolo de faptul ca, la fel ca in multe alte meserii, in afara de scoala trebuie sa mai ai si un pic de talent, finalitatea acestui demers ministerial este cel putin discutabila.
Dezbaterile interminabile privind viitorul pachet de legi ale educatiei inca ma plictisesc si ma fac sa ma intreb pentru ce atatea vorbe, cand este aproape evident ca orice se va hotari va fi schimbat cu prima ocazie de catre altii mai destepti si mai "bine intentionati" decat predecesorii lor.
admiterea unui doljean la Scoala de Politie.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii. ... Sa mergem la scoala Ei si Ea va fi invatatoarea cereasca a vietii noastre crestine.
Este artistul care a asimilat in opera sa toata istoria sculpturii pe care a dominat-o si a depasit-o, dupa cum remarca criticul de arta Mircea Deac, in volumul Constantin Brancusi (Editura Meridiane, 1966).
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
Scoala Zeilor. ... Nu suntem fiinte materiale aflate in cautarea experientei spirituale, ci fiinte spirituale care si-au asumat experienta de a fi umani. Acest adevar a traversat istoria si a supravietuit pana astazi, in timpurile marii transformari interioare.
Paza scolilor mi se pare o chestie mai importanta decat desele schimbari ale sistemului de invatamant si decat eternele lamentari ale tuturor, pe acest subiect. ... Pentru ca, inainte de toate, elevilor trebuie sa li se garanteze integritatea corporala si abia apoi trebuie umblat la etajele superioare.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate.
Scoala romaneasca actuala este in suferinta. ... Asa s-a si intamplat. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare. ... Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. Au fost viciate, evident, si universitatile de stat.
google-analytics.com